Menu
Close

William Nistrup: Det er sundt med konkurrence, og det gør os alle bedre

William Nistrup: Det er sundt med konkurrence, og det gør os alle bedre

Endnu en af de unge spillere i Rungsted, forward William Nistrup har været ved tasterne og svaret på et par af RSC media teams sommer spørgsmål.

Efter en kæmpe sæson hvor i vandt the Double står en ny sæson for døren. Kan du sætte lidt ord på den oplevelse du og holdet havde og hvordan ser du frem til den kommende sæson med 2 titel forsvarer og en tur i CHL?
Sidste sæson var en kæmpe oplevelse for mig, og er meget taknemlig for at have vundet The double, det ikke mange der får muligheden for det. I forhold til næste sæson, håber jeg på vi kan gøre det ligeså godt. Det bliver selvfølgelig meget spænende med CHL, det ser jeg meget frem til. Det bliver svært at vinde The double igen, men er sikker på hele holdet vil prøve igen.

Du har skrevet en 2 årig kontrakt med Rungsted som jo vidner om en stor tilfredshed fra klubbens side. Hvilke tanker gjorde du dig omkring underskrivelsen.?
Altså jeg var nu egenligt rimelig sikker på hvad jeg ville hele tiden, tænkte ikke så meget over det. Vidste bare jeg ville blive i min barndoms klub. Især efter jeg i slutspillet fik chancen mere, så er jeg kun frisk på at kæmpe endnu mere, og få sådan en chance igen.

I var 4 spiller som delte de 3 pladser i fjerde kæden igennem meget af sidste sæson. Hvilke områder skal du arbejde på i dit spil for at dig selv en mulighed for mere spille tid?
Det var selvfølgelig lidt hårdt at være 4 spiller, men på den anden side, tror jeg også det gav en masse sund konkurrence. Som også gjorde os alle bedre. Så giver mig den ekstra gas til træning, og prøver hele tiden at være lidt bedre. Tror jeg skal arbejde med min styrke og skud til næste denne sæson, for at få endnu mere spilletid.