Menu
Close

Thomas Lillie: Rungsted´s fans kan forvente sig en solid dansk mur

Thomas Lillie: Rungsted´s fans kan forvente sig en solid dansk mur

Rungsted Seier Capital’s medie team talte med den ene af de 2 nye keeper som udgør Rungsted’s målmands duo i den kommende sæson, Thomas Lillie.

1. Med skiftet til Rungsted følger der givetvis nogen personlige mål med, ud over dem for klubben. Hvilke af slagsen har du sat dig for den kommende sæson ? Er det nogen målbare mål eller nogen udviklings og præstations mål?
Nu har jeg været tæt på at nå finalen i Frederikshavn, og det var rigtigt bittert dagene efter, så det er helt sikkert mit mål at nå finalen i år. Jeg synes RSC bliver et bedre hold for hvert år der går, og indtil videre synes jeg at vi ser rigtig stærke ud! Så det er helt klart mit mål at nå finalen med RSC.

2. Hvad blev afgørende for at du ikke blev i Frederikshavn og at det blev Rungsted som du skrev med?
Jeg tror begge parter ville prøve noget nyt, og det er også sundt engang imellem, også selvom jeg var utrolig glad for min tid i Frederikshavn. Jeg trængte til nye omgivelser og udfordringer, så jeg kan udvikle mig som person og spiller endnu mere, og det føler jeg at jeg kan i Rungsted.

3. Sebastian Feuk har valgt at stoppe karrieren og du skal forme målmands duo med Jon-Lee Olsen som du også spillede med da i vandt bronze i FWH. Hvordan ser du frem til det samarbejde igen, og hvad kan fans i Rungsted forvente af denne målmands duo?
Som du siger selv, så kender mig og Jon hinanden. Han er en pisse flink fyr, og dygtig målmand og jeg følte vi havde et godt samarbejde i vores tid i Frederikshavn. Vi er begge to unge målmænd som er sultne efter spilletid. Jeg føler vi bliver et stærkt par, da vi begge har en del erfaring med ligaen efterhånden. Vi vil konkurrer mod hinanden, men samtidigt samarbejde for at vi begge skal præstere vores bedste, og at holdet skal få mest muligt succes. Rungsteds fans kan forvente sig en solid dansk mur, som kan og har vist før, at de kan levere præstationer af høj klasse.

4. Er der nogle ting som du arbejder specielt målrettet imod i dit spil til den kommende sæson ?
Jeg arbejder hen imod at blive lidt mere aggressiv i mig spil, lidt mere ild i øjnene men selvfølgelig under kontrol. Blive lidt hurtigere i mine forflytninger, og blive bedre til at finde pucken i trafik foran mål.

5. Når mand som målmand starter i ny klub er det også med nye backs som man unægtelig skal have et tæt samarbejde med, hvor lang tid tager det at spille sådan et samarbejde sammen og hvordan fordeler man ansvaret i mellem jer?
Det er derfor man har preseason, til at lære hinanden at kende og få sat nogle aftaler på plads. Det tager nok det meste, hvis ikke hele preseason til at finde hinanden på banen. Alle backs og målmænd er forskellige så man skal vide hvad hinandens stærke og svage sider er, og dermed komme frem til en løsning