Menu
Close

“TC” INDSTILLER KARRIEREN

“TC” INDSTILLER KARRIEREN

Rungsted Seier Capitals hårdtarbejdende center Mikael T. Christensen, har valgt at indstille karrieren med øjeblikkelig virkning.

Mikael har oprindeligt fået sin hockeyuddannelse i Herning, men kom til Rødovre i 2011, hvor han spillede fem sæsoner. Herefter rykkede han til Rungsted i 2016, hvor det i alt blev til tre sæsoner.

De sidste halvandet år har Mikael været hårdt ramt af skader, og i erkendelse af det langvarige skadesforløb, har han nu valgt at indstille karrieren.

Jeg er nået til den erkendelse, at mit hoved ikke kan holde til flere slag. Jeg har arbejdet hårdt på at komme tilbage både i år og sidste år, men jeg oplever stadig symptomer i form af svimmelhed, træthed og hovedpine. Jeg føler selv, at jeg havde de bedste år som ishockeyspiller tilbage i mig, og jeg elsker virkeligt at spille, men jeg er ikke typen, der har lyst til at levere på 90% og kan ikke tillade at risikere mit helbred yderligere.
Selvom det har været en hård beslutning, er jeg ikke i tvivl om, at det er det rigtige at gøre. Nu håber jeg bare at drengene kan fuldføre den flotte sæson, siger Mikael T. Christensen.

Mikael nåede i alt 69 kampe i Rungsted trøjen i Metal Ligaen, hvor det blev til 20 mål og 42 point.

Fra hele organisationen bag Rungsted Seier Capital, vil vi gerne takke Mikael for hans tid i Rungsted-trøjen, og hermed ønske ham al mulig held og lykke med fremtiden.