Menu
Close

Mikkel Persson: Jeg ville gerne have tingene på plads

Mikkel Persson: Jeg ville gerne have tingene på plads

RSC Media Team fortsætter med at tale med spillerne henover sommer pausen. Idag er turen kommet til hjemmevendte back Mikkel Persson.

Mikkel efter nogle sæsoner i Jukurit i den Finske U-20 Liiga, vender du hjem til den danske metalliga, hos Rungsted Seier Capital. Hvad var grundlaget for din beslutning om at komme hjem og ikke at forsætte i udlandet?
Jeg ville sådan set gerne have været fortsat i Finland, da spillestilen passer mig godt. Der var interesse fra Mestis, men jeg ville gerne have tingene på plads i stedet for at vente længere. Jeg synes Rungsted har et rigtig godt hold, og spillestilen passer også godt til mig. Jeg har hørt rigtig godt om klubben, og jeg har indtil videre kun fået bekræftet at jeg har valgt rigtigt. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang!

Du havde en flot sæson sidste år i Jukurit med 28 point i 50 kampe. Hvad kan fansene i Rungsted forvente fra dig i den kommende sæson?
Jeg håber på, at jeg kan glide godt ind i Rungsteds spillestil. Jeg kan bidrage med gode spilvendninger og på den måde være med til at vende forsvar til angreb. Udover det er jeg glad for at deltage i det offensive spil, når muligheden byder sig.

Hvis du skulle beskrive dig selv som spiller, hvordan ville det lyde?
Jeg er en back med en god hockey IQ, god med pucken og har et godt teknisk skøjteløb. Er god til at få pucken spillet ud af egen zone og dermed få vendt spillet. Og som sagt er jeg ikke bleg for at deltage i det offensive spil.