Menu
Close

Gustav Green: Holdet som en helhed gjorde det magisk

Gustav Green: Holdet som en helhed gjorde det magisk

Også unge Gustav Green, har været en tur igennem RSC media team’s sommer spørgsmål.

Sidste sæson var vel nærmest magisk, sæt et par ord på hvordan du så sæsonen som helhed
Det var en helt vildt magisk sæson. Jeg syntes bare at vores hold som helhed gjorde det magisk.

Som sæsonen skred frem, fik du mere og mere ansvar/spilletid, og specielt i BP blev du brugt meget, med det i bakspejlet, hvad forventer du så af den nye sæson (personligt)?
Ja, det var dejligt at kunne hjælpe holdet mere og mere som sæsonen skred frem. Til næste sæson forventer jeg at få mere ansvar og spille mig til endnu mere istid og samtidig kæmpe mig til en plads på BP, da jeg sætter en stor ære i det.

Du kom tilbage til RSC efter et ophold i Malmö, går du stadig med tanker/drømme om at tage udenlands igen ?
Ja, det er helt klart at jeg ønsker en dag igen at kunne prøve at spille i udlandet.

Hvordan ser du frem til den nye sæson og med deltagelsen i CHL
Jeg glæder mig helt vildt, og det bliver rigtigt spændende med CHL, og det ser jeg meget frem til.

Som ung spiller, hvor vigtigt er det så at der en/flere rutinerede spiller man kan læne sig op af/lære af på et hold som RSC, og hvem har du lært af…. Også før du tog af sted til Sverige?
Det er meget vigtigt at kunne lære af de rutinerede spiller, da det vil hjælpe ens udvikling meget. Sidste sæson var mange af de udlandske spillere rigtigt gode til at lære fra sig til os unge spillere. Specielt Tyler Fidler, Charlie Sarault og Marcus Olsson støttede mig og lærte mig forskellige faser af spillet