Menu
Close

Frederik Høeg-Jørgensen: Jeg er super glad for, at Rungsted ønskede at tilfører mig deres spillertrup

Frederik Høeg-Jørgensen: Jeg er super glad for, at Rungsted ønskede at tilfører mig deres spillertrup

RSC Medie Team har fanget den nyeste Rungsted spiller Frederik Høeg-Jørgensen i bussen på vej til Odense til en snak om hans oplevelse i Hvidovre og hans nye kontrakt i Rungsted.

Frederik du er idag meldt ud som ny spiller i Rungsted efter den kedelige konkurs i Hvidovre. Kan du sætte et par ord på hvad det er i har været igennem derude de seneste måneder og hvordan i spillere fik nyheden om at det definitivt var slut i Hvidovre?
Først og fremmest er jeg super glad for, at Rungsted ønskede at tilfører mig deres spillertrup og at jeg nu kan kalde mig selv for Rungstedspiller. De seneste par måneder har været meget op og ned, vi fik ret tidligt i forløbet af vide, at der var pengeproblemer, men det var ikke noget jeg personligt selv tænke så meget over, før vi pludselig fik besked på, at vi skulle bla. skulle gå ned i løn eller kigge efter en ny klub mm. Måden vi fik besked på,? På Facebook.

Rungsted har nu skrevet med dig for resten af denne sæson. Hvordan er det for dig at skulle skifte klub sådan fra den ene dag til den anden og hvad gjorde du dig af tanker da de henvendte sig?
Det er ikke helt gået op for mig endnu, jeg har først lige mødt gutterne og vi er nu på vej til kamp I Odense.
Jeg overvejede egenligt ikke så meget om jeg skulle sige ja eller nej, mit arbejde var samarbejdsvillige i forhold ændringer af vagter mm. og klubben har tilbudt mig en fin løsning, så jeg er alt i alt super tilfreds med det kig så stærkt.

Hvilke forventninger har du til klubben (holdet) og dem af dig? er det noget der er blevet talt om?
Der er jo ingen der er i tvivl om, at holdet har været suveræne indtil nu, så mine forventninger er at vi forsætter i samme spor og at vi tager en kamp af gangen. Personligt har jeg acceperet en rolle, hvor jeg skal spille mig til spilletid, hvilket jeg synes er meget fair.

Du kommer fra en klub som lå og kæmpede om 9-10 pladsen og til en klub som lægger på første pladsen og skal spille Final 4 Semi-finale i Januar. Er det et plaster på skræmerne der uden tvivl må være kommet ovenpå den oplevelse som du har gennemgået i Hvidovre.
At komme hurtigt videre er selvfølgeligt rigtig rart, at komme ligaens førerhold og et umiddelbart rigtig sammentømmeret hold gør mig bestemt ikke noget, det er noget jeg ser frem til.

Du står over for din debut i aften imod en anden tidligere klub, nemlig din barndoms klub,  hvad tror du det bliver for en oplevelse?
At jeg debuterer mod min barndomsklub er altid sjovt, men når det så er sagt, så er det en kamp som alle andre.